Proteinové buchty s arašídovým krémem

35AF039A-5C2D-430B-9BD4-D7631BB8C0A1

Na těsto budeme potřebovat:

• 480g hladké špaldové mouky
• 20g proteinu - příchuť vanilka
• 2 žloutky
• 250 ml vlažného mléka
• 100g změklého másla
• 1 kůra z citrónu
• 100g erythritolu nebo jiného sladidla (já dala 70g erythritolu a pár kapek karamelových flavdrops)
• 1 lžička rumu(nemusí být)
• 1/2 sáčku sušeného droždí
• 1 lžička třtinového cukru
• špetka soli



Náplň: Arašídový krém s jahodovým džemem

POSTUP:

Z vlažného mléka, droždí a lžičky cukru necháme na teplém místě vzejít kvásek cca 15minut.
Do mísy prosejeme mouku, přidáme žloutky, erythritol, sůl, rum, změklé máslo a kůru z citrónu. Vlejeme do mísy vzešlý kvásek a uhněteme v celistvé těsto. Těsto hněteme klidně i 15minut. Zpracované těsto vložíme mísy a dáme kynout na teplé místo alespoň 1.5 hodiny.
Z vykynutého těsta tvoříme čtverečky a naplníme. Dáme do vyhřáte trouby na 180 stupňů péct alespoň 30 minut.

Dobrou chuť

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení