Jablečný cheesecake

Představení receptů:  

Ingredience:
• Tučný tvaroh (300 g)
• Vejce (3 ks)
• Vanilkový puding (30 g)
• Vanilkové flavdrops
• Jablko
• Kešu krém (50 g)
• Mléko (30 ml)
• Javorový sirup (2 lžíce)

Postup:
1. Na těsto si smícháme tučný tvaroh určený na koláč (zn. Pilos – novinka v řetězci Lidl), vejce, vanilkového pudingového prášku a vanilkové flavdrops.
2. Ingredience promícháme a následně do těsta vmícháme na kostičky nakrájené jablko.
3. Těsto přelijeme do formy a pečeme při 180ᵒC cca 25 minut.
4. Po zchladnutí si cheesecake zalijeme polevou připravenou zahřátím na mírném plameni. Na polevu smícháme 50 g kešu másla spolu s 30 ml mléka a s javorovým sirupem.

Autor receptu: barunac