Granola křupavé Müsli s karobem BIO 500 g

Kód: 270
99 Kč 86,09 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné (> 5 ks)

Zapečené křupavé müsli s karobem. Bez přidaného cukru, slazené pšeničným sirupem. Vhodné do dezertů či jen tak na mlsání.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Karob a pšeničný sirup s vločkami vás udrží na nohou po celý den.

Křupavé müsli s karobem doslazené kapkou pšeničného sirupu. Je vynikající na snídani s rostlinným mlékem a spoustou čerstvého ovoce, na malou svačinku nebo k mlsání v průběhu dne. Granola bude chutnat určitě celé rodině. Můžete s ní i dozdobit dezerty, různě ji vrstvit na příklad s pudingem či jogurtem.

Využití:

  • snídaně - zalijte granolu mlékem nebo rostlinným nápojem a máte rychlou a chutnou snídani, lze použít i jogurt nebo sójový dezert

Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

OVESNÉ vločky*, sirup PŠENIČNÝ*, rozinky sultánky* (rozinky*, slunečnicový olej* 0,5 %), slunečnicová semena*, kokos strouhaný*, tuk kokosový*, mouka PŠENIČNÁ celozrnná*, karob* 1,3 %. Může obsahovat stopy arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu).*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny

Lepek

Skladování

V suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 757 kJ / 418 kcal
Tuky: 17,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 8,6 g
Sacharidy: 56,0 g
z toho cukry: 21,0 g
Vláknina: 7,2 g
Bílkoviny: 9,1 g
Sůl: 0,06 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechy a semínka
EAN: 8594195746895

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: