Arašídový krém s hořkou čokoládou a mátou 190g

Kód: 570
109 Kč 94,78 Kč bez DPH
Skladem, expedice 1-2 dny

Arašídový krém s hořkou čokoládou a mátou je opravdová delikatesa pro milovníky hořké čokolády. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Arašídový krém s hořkou čokoládou a mátou 190g

Kombinace hořké čokolády, máty a arašídového másla je tak lahodná, že nebudete chtít snídat nic jiného.

Arašídový krém s hořkou čokoládou a mátou je chutnou a výživnou potravinou, ideální jako doplněk do Vašich jídel, svačinek, k vaření nebo jen tak na toast.

Tip: Arašídový krém s čokoládou se skvěle hodí do různých zdravých receptů, vřele doporučujeme vyzkoušet!

Složení: 80% arašídy pražené, hořká čokoláda obsah kakaové sušiny 70% (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleat), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR, monopropylenglykol, mátový olej.

Nutriční hodnoty na 100 g: energie 2328 Kj / 537 kcal, bílkoviny 21,0 g, sacharidy 22,0 g / z toho cukry 6,3 g, tuk 46,2 g / z toho nasycené mastné kyseliny 10,2 g / Sůl 0,04 g


 

Pro docílení tekuté konzistenci krém uchovávejte v pokojové teplotě.

Pro docílení tuhé konzistenci krém uchovávejte v chladu a temnu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
AZ Avatar autora | 22.2.2021
Výborné, tohle + arašídové se slaným karamelem jsou nejlepší, jaké jsem jedla.
5
MH Avatar autora | 16.2.2021
Úžasná mlska! Objednávám už pravidelně i jiné druhy. Kombinace s rumem také nemá chybu ????????
5
MB Avatar autora | 31.1.2021
Naprostá bomba ???? Dokonale vychytaná kombinace chutí ????

 

Božské oříšky s.r.o                        
Sokolská 140                                   
Přibyslavice 664 83                         
IČO: 06836968                             
tel: +420 773 378 890                    
e-mail: info@bozskeorisky.cz

 

Adresa výrobny: 
Tišnovská 366
595 01 Velká Bíteš,
Česká Republika