Řezy čokoláda & ořechy

000021-02

Ingredience: 


Jemný tvaroh (200 g)
Jablečné pyré (60 g)
Flora light (40 g)
Mléko (25 ml)
Vejce (2 ks)
Erythritol (2 lžíce)
Karamelové flavdrops
Ovesná mouka (60 g)
Kukuřičná polenta (60 g)
Kakaový prášek (30 g)
Čokoládový arašídový prášek (15 g)
100% mandlový krém

Postup:


1. Do hladké směsi vyšleháme 200 g jemného tvarohu, 60 g jablečného pyré, 40 g flory light, 25 ml mléka, 2 vejce, 2 lžíce erythritolu a karamelové flavdrops. 
2. Do vyšlehané směsi přimícháme 60 g ovesné mouky, 60 g kukuřičné polenty, 30 g kakaového prášku, 15 g čokoládového arašídového prášku a lžičku kypřícího prášku. 
3. Těsto přelijeme do předem vymazané a vysypané formy a dáme péct. Řezy pečeme 35 minut při 190ᵒC. 
4. Po dopečení řezy potřeme vrstvou mandlového másla s čokoládou a zasypeme nasekanými mandlemi. Nechte si chutnat!

Autor: barunac